Vliegtickets Londen

Vliegtickets LondenVliegtickets Londen vind je via VliegticketsVandaag! In Londen vind je onder andere interessante musea, gezellige pubs, fantastiche restaurants, je kunt er super winkelen in de winkelcentra en prachtige parken bezichtigen, dus als u gaat vliegen naar Londen kiest u voor een gevarieerde stedentrip. De prijzen van vliegtickets naar Londen variëren enorm, een vroegboekkorting scheelt erg in de prijs en ook last-minutes vliegtickets zorgen voor een goede prijs voor uw vlucht. U kunt vanaf verschillende plaatsen vliegen naar londen, niet alleen vanaf Amsterdam, maar ook kunt u een vliegticket naar Londen boeken en reizen vanaf Eindhoven.

Vervoer Londen

In Londen is een zeer uitgebreid metro netwerk aangelegd, dit is daarom daar ook de efficiënte manier van reizen. Wel is het er erg druk, en dien je goed op je spullen te letten! Een alternatieve manier van reizen is met de bus of aan de prijzige kant zijnde taxi. En let op, indien u kiest voor een huurauto, men rijdt hier natuurlijk aan de linkerkant van de weg!

Bezienswaardigheden Londen

Een leuk tijdverdrijf als u in Londen bent is het Tate Modern, een van ’s werelds beroemdste galerieën. Daarnaast hebben zij de Londen Eye, het allergrootste reuzenrad in de wereld welke dagelijks 15.000 passagiers heeft. Hierin heeft overigens door de hoogte een prima uitzicht over het prachtige Londen.

Vliegtickets Londen bij VliegticketsVandaag.nl

Wij vergelijken alle vliegmaatschappijen welke vliegtickets naar Londen aanbieden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u altijd de beste prijs voor uw vlucht betaald, en zo de goedkoopste vliegticket in handen krijgt. Wij verkopen zelf geen vliegtickets Londen, en zullen u dus altijd doorverwijzen naar de goedkoopste aanbieder. Vaak zijn er vliegtickets vergelijkers welke extra commissie krijgen bij bepaalde vliegtickets Londen aanbieders, hier doen wij niet aan mee. Bij ons altijd de goedkoopste vliegtickets Londen!