Vakantie Tenerife

Wil je van de zonvakantie in Tenerife genieten? Dan is het de moeite waard om hier eerst meer over te weten te komen. Het is namelijk het meest zonnige eiland van de Canarische Eilanden, maar ook het grootste van de zeven eilanden.

Als je van een heerlijke zon vakantie Tenerife wilt genieten dan kom je hier echt niets te kort. Je vindt midden op het eiland de Pico del Teide, dit is de hoogste berg van Spanje met een hoogte van 3700 meter. De berg deelt het eiland in tweeën. Het noorden van Tenerife is namelijk groen en vruchtbaar, daar regent het ook met regelmaat. Als je naar het zuiden van Tenerife gaat, dan zie je de bekende badplaatsen Playa de las Americas en Costa Adeje. Het is daar erg droog en zonnig.

Klimaat van Tenerife

vakantie tenerifeOp Tenerife is het nooit heel warm of heel koud. Het is wel een heel zonnig eiland, waarbij sprake is van aangename temperaturen waarbij je lekker in de zon kunt liggen, maar waarbij je ook leuke dingen kunt doen: interessante excursies maken, een dagje winkelen of rondtoeren. Het is een wisselend klimaat, waardoor je ook merkt dat de temperaturen op sommige plaatsen enigszins verschillend kunnen zijn. Denk dus aan de juiste kleding als je het hele eiland rond gaat.

Boek een vakantie Tenerife

Veel mensen die een vakantie Tenerife boeken huren daar een auto, zodat zij over het eiland rond kunnen rijden. Daarbij kun je zelf een route uitstippelen en een keuze maken waar je graag naar toe wilt gaan. Je kunt ook aan excursies deelnemen die worden georganiseerd vanuit het hotel of vanuit de reisorganisatie. Hierdoor krijg je de mooiste plaatsen van het eiland te zien. Je kunt met een gids naar mooie bestemmingen van Tenerife en deze vertelt je alles over unieke dorpjes en mooie plaatsen. Geniet nu van je vakantie Tenerife en boek vandaag nog je vliegtickets online. De reisverzekering moet je niet vergeten! Zorgeloos op vakantie kan namelijk pas als je ook een goede verzekering af hebt gesloten!