Vakantie Egypte boeken inclusief vlucht én verblijf!

Vakantie Egypte? bij ons boekt u al een vakantie naar Egypte vanaf 256 euro inclusief vlucht! Wij vergelijken voor u de beste prijs zodat u extra voordelig op vakantie kunt.

Vakantie Egypte

Een zonvakantie naar Egypte, daar droomt toch iedereen van? Het prachtige land van de piramides en de woestijnen. Ook kinderen hoor je zeggen dat ze de piramides en farao’s graag eens van dichtbij willen zien. Het is dan ook echt de moeite waard om naar Egypte op vakantie te gaan met het hele gezin. In het vliegtuig kun je lekker uitrusten, lezen of slapen. De kinderen zullen zich tijdens de reis ook vermaken, want er worden vaak verschillende films gedraaid. Hierdoor kom je uitgerust aan op de vakantiebestemming en dan kan het vakantie vieren beginnen. Of je nu een rondreis gaat maken of je bekijkt iedere dag opnieuw wat je gaat doen, het is hoe dan ook een land waar je eens geweest moet zijn. De piramides met eigen ogen bekijken of een ritje maken op de kameel, dit zijn geen dagelijkse uitstapjes, maar in Egypte kan het. Dit is de moeite waard om te doen en er zal nog lang over nagepraat worden. Vakantie Egypte een reis die je levenslang bij blijft.

Klimaat van Egypte

vakantie egypteHet klimaat van Egypte behoort tot een woestijnklimaat. Er valt weinig neerslag en er horen hete zomers en zeer milde winters bij dit klimaat. Er zijn het hele jaar door grote temperatuurverschillen, verdeeld over de dag. Het kan wel 20 graden verschillen. In Egypte valt er niet zo vaak regen. In de wintermaanden kun je alleen regen vinden in het noorden (wat grenst aan de Middellandse Zee). Gedurende de maanden april tot en met oktober is het erg warm in Egypte en kan het hier tot wel 40 graden heet worden. Je kunt dan in de nachten afkoelen in de woestijn. Het is aan te raden een warme trui mee te nemen als je in de woestijn gaat overnachten, daar kan het dan namelijk erg koud worden. Ga goed voorbereid op vakantie naar Egypte en neem de juiste kleding mee.

Boek een vakantie Egypte

Zoals je kunt zien is Egypte een uniek land waar je veel kunt beleven. De kamelen, de piramiden en de aangename temperaturen zorgen er voor dat er ieder jaar veel mensen naar dit mooie land op vakantie komen. Zij genieten allemaal volop en thuis genieten ze nog volop na van alle mooie foto’s en herinneringen. Wil je hier ook over mee kunnen praten en wil je ook graag de woestijnen van dichtbij bekijken? Dan is de zonvakantie Egypte meer dan de moeite waard en deze kun je hier nu boeken. Vergeet je reisverzekering niet af te sluiten, het is namelijk belangrijk dat je goed verzekerd op reis gaat!