Vakantie Curacao boeken inclusief vlucht!

Vakantie Curacao? bij ons boekt u al een vakantie naar Curacao vanaf 449 euro inclusief vlucht! Wij vergelijken voor u de beste prijs zodat u extra voordelig op vakantie kunt.

Vakantie Curacao inclusief vlucht én verblijf!

Vakantie CuracaoOp vakantie naar het mooie Curacao, een van de mooie eilanden die de Nederlandse Antillen rijk is. Op Curacao praten de locals veelal Papiaments, de taal van de Nederlandse Antillen. Dit is niet de enige taal die zij verstaan, want ook de Nederlandse taal spreken ze op het eiland. Dit is waarschijnlijk ook een van de redenen waarom een vakantie naar Curacao zo populair is onder het Nederlandse volk.

Bezienswaardigheden tijdens uw vakantie op Curacao

Wanneer u op het prachtige eiland bent zijn er zal plaatsen die u kunt bezoeken, en hoeft u zich dus zeker niet te vervelen. Vergeet onder andere niet om Klein Curacao te bezoeken, een klein eiland dat ongeveer twee uur varen van Curacao is. Op klein Curacao staat een prachtig wrak van een oud schip welke ook zeker de moeite waard is om te bekijken. Stranden & beachclubs zijn er tijdens uw vakantie curacao natuurlijk ook in overvloed, waaronder het welke bekende Mambo Beach waar ook vaak Nederlandse zangers optreden als Gerard Joling en Marco Borsato.

Wat ook erg in trek is is het zwemmen met dolfijnen, een prachtige belevenis! Ook is de mogelijkheid er om te gaan snorkelen of zelfs duiken met de dolfijnen een stuk verder in de zee. Kortom, een vakantie Curacao voor de prijs vanaf €599 is zeker de moeite waard!